Score Likes 4 Hockey Dreams

Doe mee met deze teamchallenge, gewoon vanuit huis!

Goed je hier te zien. Dit is de #scorelikes4hockeydreams challenge, te doen vanuit huis. Inschrijvingen zijn nu open! Met deze challenge, help je hockeycoaches and kids in Zambia, Malawi en Uganda. Je doet dit samen met jouw team en jullie supporters. Doe mee met ons, Maria Verschoor, Nicolas de Kerpel en Janne Müller-Wieland!

Hoe meer likes, hoe meer geld

Van 13 november 2020 tot 25 januari 2021 heb jij de kans om met je team mee te doen aan de #scorelikes4hockeydreams challenge. Krijg de meeste likes, haal het meeste geld op en steun hockeycoaches en kids in Afrikaanse landen en verdien te gekke prijzen van GRYPHON!

Voor jou

Powered by hockeymerk en Hockey Dreams partner GRYPHON: custom made hockeysticks voor jullie team als jullie winnen!
50% GRYPHON kortingsvouchers voor alle deelnemers!
Deelname aan een te gekke challenge met je team in deze gekke tijden, en creëer een groot online bereik in the hockey community. 

Voor hen

Bijna 40 coaches in in Zambia, Malawi en Uganda die terug naar school kunnen en zich kunnen ontwikkelen binnen ons programma.
Meer dan 2000 kinderen die wekelijks hockeytraining krijgen van de coaches en hierdoor in een veilige omgeving kunnen sporten.

Hoe werkt het?

1. GA VAN START

Geef je team op, download de toolkit, maak je team enthousiast en ga met hen aan de slag om de te bedenken hoe jullie alles uit jullie video kunnen halen (denk aan muziek, filter, skills, tricks, moves, kleding etc.).

2. PAK JE CAMERA EN DEEL

Maak een (compilatie)video waarin jullie vanuit huis aan het hockeyen zijn en stuur deze uiterlijk 13 december 2020 naar ons op . Activeer je club, vrienden, familie en buren voor #scorelikes4hockeydreams en vind JOUW supporters. Laat iedereen weten dat jullie team meedoet aan de challenge en vergeet het niet te delen op jullie socials!

3. BEGIN MET CROWDFUNDING

Wij raden aan om een crowdfunding pagina starten op GoFundMe. In de toolkit vind je meer informatie over hoe deze aan te maken. De link naar jullie GoFundMe pagina kun je naar iedereen sturen en is een makkelijke manier om geld in te zamelen.

4. HET STEMMEN START IN 3.. 2.. 1.. GO!

Wij zullen op 1 january 2021 jullie video posten op onze Instagram pagina en de likes die het hier krijgt zijn de liskes die worden geteld voor de challenge. Deel de video, zet een verwijzing in je stories en vraag iedereen hem te ‘liken’! Op 11 januari om 09:00 tellen we het aantal likes.

5. DE WINNAARS

Vanaf het moment dat jullie je hebben ingeschreven kunnen jullie beginnen met crowdfunding op GoFundMe. Op 25 Januari 2021 om 12:00, worden de bedragen die op de pagina’s staan genomen als de eindstand. We hebben prijzen voor iedereen. Voor alle deelnemers, voor het team met de meeste likes en het team dat het meeste geld heeft opgehaald.

De prijzenkast

Alle deelnemers van #scorelikes4hockeydreams
Als dank voor de support van jullie team, krijgen de spelers van alle deelnemende teams aan onze challenge een voucher voor 50% korting op aankopen via www.gryphonhockey.eu (bij aankopen over € 150).

Het team met het hoogste bedrag op hun GoFundMe pagina
Het team dat het meeste geld ophaalt met de challenge wint voor elke speler een Custom GRYPHON Hockeystick. Alle spelers mogen hun stick model (van TABOO Striker tot TOUR model), type (mid bow tot extra low bow) en lengte van hun eigen stick bepalen. Ook mag je de kleuren bepalen en het logo van je club plus je eigen initialen erop laten zetten. 

Het team met de meeste likes op de Instagram pagina van Hockey Dreams
Het team met de meeste likes op hun video krijgt voor elke speler een GRYPHON Thin Fin stick bag gepersonaliseerd met club logo, rugnummer en initialen.

Let op: alleen teams uit Europese landen kunnen de GRYPHON prijzen winnen.

Wat gebeurt er met het opgehaalde geld?

Jullie opgehaalde geld gaat 100% naar Hockey Dreams Foundation. Verdere informatie over ons vind je hieronder. Meer weten? Ook over de activiteiten in corona-tijd? Lees verhalen van onze coaches, neem een kijkje op onze social media of stuur ons een berichtje!

De foundation

Hockey Dreams Foundation heeft als missie om een betere toekomst voor hockeycoaches en kinderen mogelijk te maken. Een toekomst waarin je door het ontwikkelen van je talenten en het nastreven van je ambities, een waardevolle bijdrage levert aan je gemeenschap. Middels hockey creëert Hockey Dreams Foundation voor en met de coaches een ervaringsgerichte leeromgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Game of Change

Coaches staan centraal in het programma en volgen de Hockey Dreams Coach Academy: Game of Change. Dit is een personal development programma waarin onderwijs gecombineerd wordt met ervaringen op en rond het hockeyveld. Onze coaches kunnen hun middelbare school afronden en een vervolgopleiding doen, ontwikkelen nieuwe coach skills en doen ervaring op met administratie, organisatie en leiderschap en zijn rolmodellen voor kinderen en geven terug aan hun gemeenschap door de hockeyactiviteiten te organiseren.

Bereik
  • 3 landen met een Hockey Dreams Community: Zambia, Malawi en Oeganda.
  • 38 coaches die de Coach Academy volgen en/of de hockeyactiviteiten voor de kinderen organiseren. Wie zijn onze coaches?
  • meer dan 1000 meisjes en 1000 jongens die wekelijks trainen met hun Hockey Dreams Coach.
  • 22 lokale scholen waar coaches hun trainingen geven, voor of na de lessen.
  • 4 Mixed Camps en 2 Girls Camps die jaarlijks in elk land worden georganiseerd. Op kampen is er naast hockey extra aandacht voor sociale vaardigheden en maatschappelijke thema’s.
Impact

De coaches en spelers van vandaag, krijgen vertrouwen en vaardigheden om de game changers van morgen te zijn. Zo zijn er coaches gescout en een goede baan aangeboden als sportdocent op een (internationale) privéschool, coaches afgestudeerd met een diploma in Hospitality Management en coaches met een baan bij een NGO waarvoor ze interviews afnemen in lokale gemeenschappen.