Score 4 Hockey Dreams

Go to the English version
Teams & Scores

Hey hockeyspelers en -supporters,

Goed om je hier te zien en bedankt voor jullie interesse in Score 4 Hockey Dreams. De inschrijvingen zijn geopend! Met Score 4 Hockey Dreams steunen jullie coaches en kinderen in Zambia, Malawi en Oeganda. Dit doen jullie met hulp van jullie supporters; ze sponsoren jullie voor elk doelpunt dat jullie als team maken.

Waarom meedoen?

Samen met je team – en andere teams – steunen jullie bijna 40 hockeycoaches in Zambia, Malawi en Oeganda. Zij komen uit gebieden waar school en hockey niet vanzelfsprekend is. Met Score 4 Hockey Dreams dragen jullie bij aan hun opleiding en persoonlijke ontwikkeling, wekelijkse training voor meer dan 2000 kinderen en meerdere hockeykampen, -toernooien en -competities door het jaar heen.

Wat is het Score 4 Hockey Dreams idee?

 • Werk samen met je team, vertel jullie club, vrienden, buren en familie over Score 4 Hockey Dreams en vindt supporters.
 • Supporters kunnen jullie sponsoren per doelpunt of met een vast bedrag.
 • Sponsoren kan voor de gehele actieperiode (september t/m half april) of een deel daarvan.
 • Houd contact met jullie supporters en laat ze weten hoeveel jullie hebben gescoord.
 • Het geld dat jullie met hulp van jullie supporters bij elkaar spelen, kan via een overschrijving of een Hockey Dreams Tikkie gedoneerd worden.
 • Je kunt gaan fundraisen zodra jullie inschrijving compleet is. De deadline voor inschrijving is 16 oktober 2020. De Score 4 Hockey Dreams-actieperiode loopt t/m 16 april 2021.
 • Wekelijks plaatsen we de tussenstand van alle teams op de Score 4 Hockey Dreams-actiepagina,
 • Maandelijks delen we de tussenstand en andere nieuwtjes via de Score 4 Hockey Dreams-nieuwsbrief.

Wat kun je winnen?

Als dank voor jullie steun, ontvangen jullie allemaal een kortingsvoucher voor 50% korting op aankopen op www.gryphonhockey.eu (bij aankopen vanaf €150).

Jullie maken als team bovendien kans op de hoofdprijs:

 • Een Custom GRYPHON Stick voor iedere speler van jullie team. Jullie hebben de unieke mogelijkheid om deze stick zelf te ontwerpen: de kleuren, je clublogo en je eigen initialen. Jullie mogen daarbij zelf kiezen welk model (van TOUR tot TABOO Striker), welke shape (Mid Bow tot Extra Low Bow) en lengte. Deze hoofdprijzen zullen persoonlijk worden overhandigd door een Gryphon Ambassador inclusief clinic.

Als bonus voor het winnende team:

 • Custom sticktas, GRYPHON Thin Finn stickbag, 50% korting (adviesprijs €60)
 • Custom handschoen, GRYPHON Gmitt Pro G4, 50% korting (adviesprijs €20).

De eindstand

Op 16 april 2021 om 20.00 uur wordt de eindstand opgemaakt. Welk team heeft het grootste sponsorbedrag bij elkaar gespeeld? Van welk team wint elke speler een gloednieuwe Custom GRYPHON Elite Stick (t.w.v. €380.00)?

Scoren jullie mee voor Hockey Dreams?

Meld je team hier aan

Wat gebeurt er met het geld?

Jullie opgehaalde geld gaat 100% naar Hockey Dreams Foundation. Verdere informatie over ons vind je hieronder. Meer weten? Ook over de activiteiten in corona-tijd? Lees verhalen van onze coaches, neem een kijkje op onze social media of stuur ons een berichtje!

De foundation

Hockey Dreams Foundation heeft als missie om een betere toekomst voor hockeycoaches en kinderen mogelijk te maken. Een toekomst waarin je door het ontwikkelen van je talenten en het nastreven van je ambities, een waardevolle bijdrage levert aan je gemeenschap. Middels hockey creëert Hockey Dreams Foundation voor en met de coaches een ervaringsgerichte leeromgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Game of Change

Coaches staan centraal in het programma en volgen de Hockey Dreams Coach Academy: Game of Change. Dit is een personal development programma waarin onderwijs gecombineerd wordt met ervaringen op en rond het hockeyveld. Onze coaches kunnen hun middelbare school afronden en een vervolgopleiding doen, ontwikkelen nieuwe coach skills en doen ervaring op met administratie, organisatie en leiderschap en zijn rolmodellen voor kinderen en geven terug aan hun gemeenschap door de hockeyactiviteiten te organiseren.

Bereik
 • 3 landen met een Hockey Dreams Community: Zambia, Malawi en Oeganda.
 • 38 coaches die de Coach Academy volgen en/of de hockeyactiviteiten voor de kinderen organiseren. Wie zijn onze coaches?
 • meer dan 1000 meisjes en 1000 jongens die wekelijks trainen met hun Hockey Dreams Coach.
 • 22 lokale scholen waar coaches hun trainingen geven, voor of na de lessen.
 • 4 Mixed Camps en 2 Girls Camps die jaarlijks in elk land worden georganiseerd. Op kampen is er naast hockey extra aandacht voor sociale vaardigheden en maatschappelijke thema’s.
Impact

De coaches en spelers van vandaag, krijgen vertrouwen en vaardigheden om de game changers van morgen te zijn. Zo zijn er coaches gescout en een goede baan aangeboden als sportdocent op een (internationale) privéschool, coaches afgestudeerd met een diploma in Hospitality Management en coaches met een baan bij een NGO waarvoor ze interviews afnemen in lokale gemeenschappen.

Scoren jullie mee voor Hockey Dreams?

Meld je team hier aan