Ben jij organisatorisch sterk en weet je mensen te enthousiasmeren? Vind je het leuk om met clubs en teams samen te werken en fondsenwervende acties op te zetten?
Hockey Dreams Foundation (HDF) is actief op het gebied van sport for development en steunt jongeren bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. In Zambia, Malawi en Oeganda komen coaches en kinderen samen, ontwikkelen vaardigheden en vertrouwen, en worden de game changers van morgen. HDF heeft ambities het bereik en de impact te vergroten. Daarom willen we ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken met een:

Coördinator Clubs & Events

Steeds meer hockeyclubs – in Nederland en daarbuiten – leren Hockey Dreams Foundation en onze coaches kennen, en willen een steentje bijdragen. Om onze impact te vergroten, kunnen we hun steun goed gebruiken. We zijn daarom op zoek naar een vrijwilliger die contact heeft met hockeyclubs en met hen evenementen afstemt en acties opzet om Hockey Dreams Foundation te steunen:

  • Je vindt mogelijkheden om met Hockey Dreams Foundation aanwezig te zijn bij bestaande (hockey)activiteiten en evenementen.
  • Je coördineert de mogelijke inzet van onze ambassadeurs bij evenementen en ziet manieren om ook andere partners te betrekken.
  • Je bedenkt en zet acties uit die clubs kunnen organiseren, zoals ‘Score 4 Hockey Dreams’, sponsoring middels een toernooi of inzameling via een loterij.
  • Je bespreekt kansen om de leden en sponsoren van clubs te informeren over Hockey Dreams Foundation, in afstemming met onze Communication & Campaigns Manager.
  • Je stemt met clubs af wat we wel of niet inzamelen aan hockeyspullen, samen met onze Equipment Manager.
  • Je spart met de rest van het operationele team over de mogelijkheden om meer mensen te bereiken en te activeren voor de Hockey Dreams Foundation coaches en activiteiten. 

 

 

Wie zoeken we?

  • Je bent enthousiast over onze missie en wil deze uitdragen.
  • Je weet wat er zoal speelt op clubs en wat er georganiseerd wordt aan events.
  • Je neemt initiatief en ziet kansen om verschillende partijen en belangen bij elkaar te brengen.
  • Je bent flexibel en af en toe ook op weekenddagen beschikbaar.

Er staat geen vast aantal uren voor deze functie; verwachting is gemiddeld 4 uur per week. We hopen op je te rekenen voor een periode van tenminste 1 jaar.
Je start bij voorkeur per november. Eerder of later natuurlijk te bespreken.

 

Wat mag je van ons verwachten?

We zijn een informeel, klein operationeel team. De actieve (vrijwillige) kern bestaat op dit moment uit 10 mensen, van wie één in dienst (0,6 fte). Een klein team betekent dat ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheden heeft, er veel ruimte is voor eigen initiatief en de lijntjes met anderen kort zijn.

Gezien het vrijwilligerswerk voor HDF over het algemeen gedaan wordt naast een betaalde baan, hebben we geen vaste momenten samen op ons kantoor in Amsterdam. Dit geeft ook jou de flexibiliteit om bij te dragen waar en wanneer het jou uitkomt. Wel proberen we maandelijks (digitaal) samen te komen, en eens per kwartaal plannen we een teamsessie en sluiten we de dag af met een hapje en drankje.

Uiteraard ontvang je een vergoeding voor gemaakte onkosten (bijv. reiskosten).

 

Iets voor jou?

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar merel@hockeydreams.nl. Dan maken we binnenkort (corona-proof) kennis met je! Ook bij eventuele vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Merel.