Word jij enthousiast van samenwerkingen met kleine of grote bedrijven opzetten? Zie jij hoe de betrokkenheid bij en inkomsten voor ons programma gemaximaliseerd kunnen worden? Hockey Dreams Foundation (HDF) is actief op het gebied van sport for development en steunt jongeren bij het realiseren van hun ambities. Onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. In Zambia, Malawi en Oeganda komen coaches en kinderen samen, ontwikkelen vaardigheden en vertrouwen, en worden de game changers van morgen. HDF heeft ambities het bereik en de impact te vergroten. Daarom willen we ons enthousiaste team van vrijwilligers versterken met een:

Coördinator Partnerships

Om onze organisatie kracht bij te zetten en onze impact mogelijk te maken, werken we samen met verschillende bedrijven. Om onze groeiambities te bereiken, breiden we dit netwerk van partners graag uit. We zijn op zoek naar iemand die ons vrijwilligersteam versterkt en die contact onderhoudt met onze (potentiële) zakelijke relaties en sponsoren:

  • Je houdt huidige partners betrokken bij onze missie en activiteiten.
  • Je bouwt mee aan de strategie om zakelijke partijen te vinden en te binden.
  • Je weet potentiële nieuwe partners te bereiken en gaat het gesprek graag met ze aan.
  • Je neemt initiatief en spart met andere vrijwilligers, onder wie de Communication & Campaigns, Social Media en Event Managers.
  • Je bent de schakel tussen onze (potentiële) relaties en onze Country Support Officers over mogelijke activiteiten voor de coaches en kinderen in onze programmalanden.

 

Wie zoeken we?

  • Je bent enthousiast over onze missie en weet dit over te brengen op anderen.
  • Je hebt ervaring met het onderhouden van zakelijke relaties en weet verschillende belangen samen te brengen.
  • Je denkt creatief en ziet kansen om voor elkaar toegevoegde waarde te creëren.
  • Je bent flexibel en af en toe ook doordeweeks beschikbaar voor gesprekken met (potentiële) partners.

Er staat geen vast aantal uren voor deze functie; verwachting is gemiddeld 4 uur per week. We hopen op je te rekenen voor een periode van tenminste 1 jaar.
Je start bij voorkeur per november. Eerder of later natuurlijk te bespreken.

 

Wat mag je van ons verwachten?

We zijn een informeel, klein operationeel team. De actieve (vrijwillige) kern bestaat op dit moment uit 10 mensen, van wie één in dienst (0,6 fte). Een klein team betekent dat ieder zijn/haar eigen verantwoordelijkheden heeft, er veel ruimte is voor eigen initiatief en de lijntjes met anderen kort zijn. 

Gezien het vrijwilligerswerk voor HDF over het algemeen gedaan wordt naast een betaalde baan, hebben we geen vaste momenten samen op ons kantoor in Amsterdam. Dit geeft ook jou de flexibiliteit om bij te dragen waar en wanneer het jou uitkomt. Wel proberen we maandelijks (digitaal) samen te komen, en eens per kwartaal plannen we een teamsessie en sluiten we de dag af met een hapje en drankje.

Uiteraard ontvang je een vergoeding voor gemaakte onkosten (bijv. reiskosten).

Iets voor jou?

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar merel@hockeydreams.nl. Dan maken we binnenkort (corona-proof) kennis met je! Ook bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Merel.