🎄 December “DO GOOD”, laat je kersthart spreken 🎅🏼

Win win win: een KEK KERST HOCKEY PAKKET

Bij Hockey Dreams geloven we dat sport de kracht heeft om waarden en vaardigheden aan te leren, die je kan toepassen in het dagelijkse leven. Sport zorgt voor vriendschappen, samenwerking, verantwoordelijkheid discipline, leiderschap, respect, samenhorigheid en ontspanning. Dit overbrugt sociale ongelijkheid.

Hockey Dreams investeert in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jongvolwassenen in Afrika, zodat zij een bredere toekomst met meer mogelijkheden voor zichzelf en als rolmodel voor anderen binnen hun gemeenschap kunnen creëren.

Doel: we gaan in 2024 een hockey league organiseren voor honderden jonge mensen in Zambia, Malawi en Uganda. Haal minimaal €250 op met je team en maak kans op het Kekke Kerst Hockey Pakket. Met jullie support, kunnen onze coaches het verschil maken voor de vele hockeykids in Zambia, Malawi en Uganda.

💪🏽 Waarom dit belangrijk is: Met jullie donaties organiseren onze coaches in Zambia, Malawi en Uganda een kids league. Honderden kids kunnen zo een echte competitie spelen. Met het ingezamelde geld kan Hockey Dreams materiaal opsturen, kids gezonde maaltijden geven én thema’s (Girl Empowerment, Sexual & Reproductive Health & Rights, SRHR) belichten, zodat  jij helpt onze coaches het verschil te maken. 

🌍 Hoe doe jij mee met ons? Bedenk ‘ludieke’ acties met je team om geld in te zamelen voor Hockey Dreams, bijvoorbeeld: bak cupcakes, kersttulbanden, oliebollen, etc.etc. of organiseer een kerstborrel. Samen maken wij het verschil door middel van sport! 🏑🔥

🎁 Maak kans op: Een clinic van ex-international en Hockey Dreams Ambassadeur Bob de Voogd en een FikaGear-HDF ballentas, incl. hockeyballen voor het team dat het hoogste bedrag heeft gedoneerd. Voor de tweede en derde plaats hebben wij ook een FikaGear ballentas met inhoud en een Hockey Bambook voor de coach! Doneer voor 31 december het ingezamelde bedrag en maak kans op deze unieke prijzen.

🙏🏾 Dank je: aan al onze supporters, vrijwilligers en donateurs, dank je dat jullie deel zijn van onze missie. Jullie vertrouwen in onze missie maakt het verschil. 

📢 Blijf op de hoogte:  Zodra je team zich aanmeldt dan krijg je updates over deze campagne via onze socials en per e-mail. Meer weten volg ons op 👉🏽 Facebook of Instagram.

🎊 Be the change en maak het verschil deze december-DO GOOD-maand! 

Win een clinic van Bob de Voogd

Win een FikaGear-HockeyDreams ballentas

Meld je aan!

Klik hieronder of stuur een mail naar kerstactie@hockeydreams.nl en meld je team aan.

Schrijf je nu in!