Door: Malou Janssen
Communicatie & PR Hockey Dreams Foundation

Een lustrum voor Hockey Dreams

Op 16 april 2012 is Hockey Dreams officieel als stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Een memorabel moment, want dat we nu – 5 jaar later – zo groot zouden zijn, hadden we niet voor mogelijk gehouden. 5 jaar waarin vele m3 aan materiaal naar Afrika is gegaan, we vele nieuwe duurzame communities konden opzetten, en we als organisatie enorm zijn gegroeid.

Op 13 april 2017 hebben we daarom al onze partners uitgenodigd voor een klein feestje. Een mooie avond waar onder andere de KNHB, Voerman International, Wings of Support, HockeyStyle Magazine, Dita, en trouwe vrienden aanwezig waren. Onder het genot van een drankje en een uitgebreide Afrikaanse braai, zijn hoogtepunten en mooie verhalen gedeeld.

Hockey Dreams borrel

Ook hebben we een aantal mensen in het zonnetje gezet die voor ons de afgelopen 5 jaar van ongekende waarde zijn geweest. Zonder hen had Hockey Dreams als organisatie met succesvolle projecten niet op dit punt gestaan.

Bedankt allemaal! Ook voor de prachtige cadeaus.

In vogelvlucht

Hockey Dreams heeft een goed jaar gehad. Een jaar waarin de ontwikkeling van onze projecten een grote plek innam, maar waarin we vanuit de organisatie ook vooruitgang hebben geboekt. We nemen je mee in vogelvlucht.

Hockey Dreams in vogelvlucht

Wil je meer lezen over onze mijlpalen van de afgelopen jaren? Lees hier onze jaarverslagen.