Na ruim 10 jaar betrokkenheid bij Stichting Hockey Dreams Foundation, waarvan de laatste 9 jaar als voorzitter, zal Jan Willem dit jaar het stokje over dragen aan een nieuw Bestuurslid. Wij zijn verheugd dat wij met Peter Vermaas weer iemand hebben gevonden die met frisse energie de uitdaging wil aangaan om HDF weer een stapje verder te brengen in haar missie “Creating a better future through sport”. Jan Willem zal nog niet direct het bestuur verlaten, maar blijft nog even aan in de rol van Secretaris waarin hij Claudia van de Peppel zal vervangen die, na 9 jaar, zal terugtreden als secretaris.

Jan Willem Bredius

“Wat in 2011 begon als Stichting Kadish, aan de keukentafel bij Gijs Hardeman, is uitgegroeid tot een prachtige organisatie die door toewijding van vele vrijwilligers echt levens aan het veranderen is. En wat ben ik ongelofelijk trots, maar met name dankbaar, dat ik daar deel van heb kunnen uitmaken al die jaren. Na ruim 9 jaar wordt het tijd om mijn rol over te dragen aan iemand anders. Ik zal Stichting Hockey Dreams Foundation zeker niet verlaten. In de komende maanden zal ik mijn vervanger begeleiden en inwerken en tevens de rol van Secretaris op me nemen.

Na de zomer van 2023, zal Peter Vermaas, de rol van Voorzitter gaan vervullen en zal ik mij op een andere manier heel graag nuttig blijven maken voor de Stichting in een rol achter de schermen. Ik spreek hierbij heel veel dank uit richting alle mensen, bedrijven en organisaties die ons alle jaren hebben gesteund en spreek de wens uit dat ze dit blijven doen. Een nog grotere dank gaat uit naar alle bevlogen vrijwilligers die dag in dag uit voor onze Stichting in de weer zijn om echt levens te veranderen door middel van sport. Zonder al deze lieve mensen was Hockey Dreams Foundation nooit geworden wat het nu is.”

Tiza Onana,
Jan Willem Bredius

Peter Vermaas

Tijdens de eerste ontmoeting met Jan Willem en Merel heb ik het besluit genomen. Het enthousiasme, de drive en betrokkenheid is immens en ik kijk er daarom enorm naar uit om het stokje over te pakken van een bevlogen bestuurder, zoals ik Jan Willem heb leren kennen. Met veel enthousiasme en positiviteit ben ik blij een bijdrage te mogen leveren aan deze prachtige stichting met fantastische en betrokken mensen. We gaan samen met al deze bevlogen vrijwilligers het mooie werk van de stichting voortzetten en verder uitbreiden om zoveel als mogelijk, betere toekomstperspectieven te kunnen blijven geven aan minder kansrijke jeugd door middel van sport.

Sizobonana msinya,
Peter Vermaas

Claudia van de Peppel

Het is een voorrecht geweest om de afgelopen 9 jaar betrokken te zijn geweest bij Kadish, en later Hockey Dreams Foundation. Ooit gaf ik het advies aan de Internationale Hockey Federatie om hockey in Zambia te steunen en werd Gijs Hardeman voor een periode van 6 maanden uitgezonden om een en ander ter plekke te bekijken en op te starten. En nu is het uitgegroeid tot een prachtige Stichting dat in Zambia, Uganda en Malawi goed werk verricht. Ik ben trots op alle lokale mensen die we opleiden, en hebben opgeleid, en die zelf weer anderen opleiden. Zo wordt t stokje steeds doorgegeven. Ook ik geef het stokje nu door. Ik zal als Adviseur altijd beschikbaar zijn voor HDF en ik ben blij dat het bestuur in zeer capabele handen voortgaat.

Hamba Kakuhle,
Claudia van de Peppel